2015. október 17., szombat

Közleményes dolgok

Hello Srácok!

 Már nagyon régen nem ejtettünk ilyen "történet nélküli" bejegyzést, szóval úgy gondoltam írok egyet.:)
 Mikor elkezdtük ezeket a történeteket az első padsorban, próbálva visszatartani a folyamatosan kitörő röhögést - kb. egy éve - még sejtelmünk sem volt, hogy ebből valaha blog lesz. De hát lett. És egyáltalán nem bántuk meg! Annak ellenére, hogy nem olyan "keresett" még az oldal, nagy örömet okoz mindazoknak a pozitív visszajelzése, akiket érdekel ez az egész. Tényleg nagyon sokat jelent, mert nem lehet elégszer elmondani, mennyire szórakoztató írni ezeket a sokszor nagyon abszurd és sokszor a realitás határait feszegető történeteket.:DD Mondhatni programmá vált számunkra az efféle tevékenység, hogy közösen alkotunk, miközben chipset kajálunk és cikis számokat hallgatunk egymás telefonjáról.  Reméljük továbbra is lelkesen olvastok minket, és egyre gyarapodik számotok:))
A sztorival kapcsolatban: 

A   Az Először együtt-nek lesz bőven folytatása, bár hamarosan vége lesz a nyaralóban töltött időnek..:)

A  Továbbra is lesznek kisebb sztorik, amik nem befolyásolják az alaptörténetet

A   Egyre több gifet vagy képet teszünk fel, hogy minél jobban színesítsük, és illusztráljuk a történeteket (a régi bejegyzésekhez is utólag kerül majd kép)

A   Miután vége az Először együtt-nek, ami egyben az első évadnak is nevezhető, lesz egy kis meglepetésünk számokra... segít majd jobban elképzelni a szereplőket, és személyiségüket:)

A   Az oldal kinézetén mondhatni folyamatosan vagy inkább fokozatosan dolgozunk:D

A   Kérlek, titeket szavazzatok, hogy lássuk minél többetek véleményét, mert  akár segítségül szolgálhat a történet előrehaladását illetően.

A  Ha tetszik az oldal, nagyon megéri ide is benézni: Csillaghullás


Jó szórakozást! 

          xoxo A&B

4 megjegyzés: